Installeert melkrobot, stalinrichting- en zelfverzuivelingsystemen

“Wij geloven in duurzame melkveehouderij door efficiënte automatiseringsoplossingen.”

“Als geen ander, weet u als melkveehouder, dat koe-welzijn en de ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden een belangrijke factor spelen bij de inrichting van een melkstal. Boetech installeert alle automatische Lely melkrobotsystemen, stalinrichting- en zelfverzuivelingsystemen voor melkveehouders die zich op de toekomst richten. Goed doordachte inrichtingsconcepten en producten die zorgen voor een optimale werkomgeving en stallogistiek.

MELKROBOT INSTALLATIES

Installatie van Lely melkrobots en bijbehorende apparatuur tot het moment van oplevering.

Meer info

VECTORSYSTEEM INSTALLATIES

Installatie van de Vector 'voerkeuken' met hekwerk en het traject met deursensoren.

Meer info

STALINRICHTING INSTALLATIES

Installatie van hekwerken welke separatie, weidegang en vrij-koe-verkeer mogelijk maken.

Meer info

ZELFVERZUIVELING INSTALLATIES

Installatie van verzuivelingsoplossingen voor het maken van zuivelproducten.

Meer info

Installaties

Dagelijks zijn wij als partner van Lely, zowel nationaal als internationaal, bezig met het installeren van automatische melkrobotsystemen met bijbehorende randapparatuur en elektra tot complete stalinrichtingsystemen met hekwerk, drinkwaterbakken, etc. 

Door onze agrarische achtergrond is er veel ervaring en expertise aanwezig en krijgt u bij ons altijd advies met kennis van zaken. Alles om uw stal zo optimaal mogelijk te laten functioneren, zodat koe en mens zich er thuis voelen. Of u nu een klein of een groot melkveehoudersbedrijf heeft, wij denken graag met u mee en kunnen daarom altijd ‘op maat’ oplossingen leveren.

Automatisering

Wij begrijpen als geen ander dat het van belang is om zo efficient mogelijk te kunnen werken en dat de melk van top kwaliteit moet zijn, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. Uw wensen zijn onze leidraad om uw bedrijf te optimaliseren en door middel van een persoonlijk automatiseringsplan helpen wij graag u doelstellingen te realiseren.

Vind een Boetech dealer

Boetech producten en installaties zijn te krijgen en regelen via onze partner LELY. Zo kunt u prima terecht bij LELY Center Midden Nederland of LELY Center Vlaanderen of een van de andere LELY Centers bij u in de buurt

installaties wereldwijd

automatische melkrobots per jaar

Ons verhaal

Boetech werd, geïnspireerd door het eerste prototype van de Lely Astronaut melkrobot, in 1997 opgericht. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat innovatieve, betrouwbare producten van zeer hoge kwaliteit biedt, die waarde toevoegen aan automatische melk- en stalinrichtingsystemen. Dankzij het actieve samenwerken met onze community van melkveehouders, kunnen wij sneller anticiperen op de behoeften en kosteneffectieve op maat gemaakte oplossingen bieden. Sinds jaar en dag zijn wij al partner van Lely en kunt u ons dan ook met recht specialisten in robotmelksystemen en apparatuur voor melkveehouderij noemen.

Projecten

Een kleine greep uit de installatieprojecten die wij reeds hebben gerealiseerd.

installatie lely melkrobot

Laatste nieuws

Kruisend koe verkeer prototype

Kruisend koe verkeer prototype

Al 25 jaar zijn wij met ons team bezig met optimaliseren van hekwerken en koe verkeer na de Lely melkrobot. Dit doen we echt met...

Nieuw bedrijfspand

Nieuw bedrijfspand

In 2019 was het zover en deden Lely Center Bunschoten & Boetech Automatisering hun intrede in het nieuw gebouwde...

Sectie link contact