NIEUWS

Kruisend koe verkeer prototype

<<  NIEUWSOVERZICHT

Al 25 jaar zijn wij met ons team bezig met optimaliseren van hekwerken en koe verkeer na de Lely melkrobot. Dit doen we echt met elkaar, door dicht bij de eindgebruiker te blijven staan en vanuit de woonkamer met prototypes een eerste opzet te maken. Hierdoor is ook hier weer een prachtige nieuwe oplossing gevonden voor het kruisend koe verkeer van gemolken koeien die naar weide, stro of separatie ruimte moeten en elkaar dan tegen komen.

Boetech Automatisering installeert melkrobot, stalinrichting- en zelfverzuivelingsystemen

Als Nederlands bedrijf dat internationaal onderneemt, installeren wij alle automatische melkrobots van Lely en ontwikkelen wij innovatieve stalinrichtingsytemen voor de melkveehouderij. Wij bieden oplossingen voor alles tussen de melkrobot en de melktank, alsmede verschillende hekwerken die seperatie, grazen en vrij-koe-verkeer mogelijk maken.

Omdat wij een agrarische achtergrond en werkervaring hebben, zijn wij in staat om praktische producten en duurzame oplossingen te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat u efficiënter en met minder arbeidsinspanning kunt werken. Wij zetten graag al onze expertise in, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren, want onze visie is:

“We believe healthy, happy cows result in a satisfied farmer and a higher milk yield, with better milk quality!”