NIEUWS

Nieuw bedrijfspand

<<  NIEUWSOVERZICHT

In 2019 was het zover en deden Lely Center Bunschoten & Boetech Automatisering hun intrede in het nieuw gebouwde bedrijfspand in Bunschoten. Een bijzonder jaar waarin Lely Center Bunschoten (voormalig Lely Center Midden Nederland) ook nog eens 12,5 jaar bestond. Op zaterdag 25 januari 2020 werd dan ook groots de opening van het pand aan de Amsersfoortseweg 36 gevierd, nadat deze geheel voorzien was van alle reclame uitingen en daarmee het pand helemaal klaar was.

Boetech Automatisering installeert melkrobot, stalinrichting- en zelfverzuivelingsystemen

Als Nederlands bedrijf dat internationaal onderneemt, installeren wij alle automatische melkrobots van Lely en ontwikkelen wij innovatieve stalinrichtingsytemen voor de melkveehouderij. Wij bieden oplossingen voor alles tussen de melkrobot en de melktank, alsmede verschillende hekwerken die seperatie, grazen en vrij-koe-verkeer mogelijk maken.

Omdat wij een agrarische achtergrond en werkervaring hebben, zijn wij in staat om praktische producten en duurzame oplossingen te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat u efficiënter en met minder arbeidsinspanning kunt werken. Wij zetten graag al onze expertise in, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren, want onze visie is:

“We believe healthy, happy cows result in a satisfied farmer and a higher milk yield, with better milk quality!”