Installaties

Zelfverzuiveling

Door te gaan zelfverzuivelen kan er een meerwaarde worden gecreëerd aan melk. Het zelf maken van een product als kaas, boter of yogurt, zorgt ervoor dat er een biologisch product van hoge kwaliteit met een eigen unieke smaak gemaakt kan worden. Boetech biedt producten en oplossingen voor melkveehouders die hun eigen melk willen gaan verzuivelen.

Zelfverzuivelingoplossingen

Binnen de zuivelindustrie is Plevnik bekend om haar productie van apparatuur voor totaaloplossingen, die 100 tot 6.000 liter rauwe melk per dag kunnen verwerken tot zuivelproducten. Voor alle kleine tot grote processen in het produceren van zuivelproducten zoals kaas, boter, yoghurt en ander zuivel gerelateerde producten is er een groot aanbod aan apparatuur.

Van kaas-, pasteur-, draineer- en pekelbakken tot en met boterkarnen, Boetech levert en installeert een breed scala aan apparatuur en biedt maatwerkoplossingen, die aan de specifieke eisen en wensen van u als melkveehouder voldoen.

 

Installaties op maat

Als dealer van Plevnik levert en installeert Boetech verzuivelingsapparatuur, waarmee batches van 100 tot 6.000 liter melk per dag verzuivelt kunnen worden tot zuivelproducten. Aangezien elke situatie en behoefte bij u als melkveehouder anders is, wordt op basis hiervan een op maat oplossing aangeboden.

De adviseurs van Boetech geven u graag advies over het inrichten van bestaande ruimtes op uw melkveehouderij voor verzuiveling op eigen erf.