installatie melkrobot

Installaties

Melkrobot

Hoogwaardige melk in de tank is waar het om draait op elk melkveebedrijf. De automatische melkrobot van Lely maakt het melken op de meest consistente en op maat gemaakte manier mogelijk. Koeien hebben optimale bewegingsvrijheid en bepalen zelf wanneer ze eten, drinken, rusten of gemolken worden. Een automatisch melksysteem dat bijdraagt aan het natuurlijke ritme van koeien en de capaciteit van de melkrobot verhoogt.

Lely Astronaut

De Lely Astronaut A5, het geavanceerde melksysteem met componenten als een hybride arm en intuïtieve gebruikersinterface, wordt geïnstalleerd op een in beton gegoten metalen frame. Daarna wordt de melkrobot met benodigde bedrading, melkleidingen en randapparatuur aangesloten op de melktank en buffervat. Een innovatief systeem dat ervoor zorgt dat er 24/7 gemolken kan worden, zelfs tijdens het leeg- en schoonmaken van de hoofdtank.

Boetech heeft diverse buffer- en stalinrichtingsystemen ontwikkelt, die naadloos aansluiten op het melksysteem van Lely en zorgen voor een constante melkstroom. Alles om flexibiliteit, keuzevrijheid en welzijn voor u en uw koeien te bewerkstelligen, zodat u met minder arbeidsinspanning en meer aandacht voor uw koeien in een aangename werkomgeving kunt werken.

Installaties op maat

Als partner van Lely installeert Boetech alle melkrobotsystemen en kunnen wij uit eigen productie, hekwerken en buffersystemen leveren die naadloos op het systeem aansluiten. Aangezien elke situatie en behoefte bij u als melkveehouder anders is, wordt op basis hiervan een op maat oplossing aangeboden. 

De adviseurs van uw Lely Center geven u graag advies over het inrichten van bestaande ruimtes op uw melkveehouderij met een melkrobot.

installeren van een Lely Astronaut