BOETECH AUTOMATISERING

Boetech Automatisering is de LELY partner, die alle automatische melkrobots installeert met bijbehorende apparatuur, hekwerk en verder alles op het gebied van stalinrichtingsystemen en 24/7 melkstroom. Door onze agrarische achtergrond is er veel ervaring en expertise aanwezig en krijgt u bij ons altijd advies met kennis van zaken. Wij kunnen daarom ook altijd de juiste installatie voor u stal regelen en u voorzien van een perfecte service.

Installaties

Dagelijks zijn wij, zowel nationaal als internationaal, bezig met het installeren van een automatisch LELY melkrobotsysteem met bijbehorende randapparatuur en elektra tot complete stalinrichtingsystemen, met hekwerk, drinkwaterbakken,etc. Alles om uw stal zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Of u nu een klein of een groot melkveehoudersbedrijf heeft, wij denken graag met u mee en kunnen daarom altijd ‘op maat’ oplossingen leveren.

Automatisering

Wij begrijpen als geen ander dat het van belang is om
zo efficient mogelijk te kunnen werken en dat de melk van top kwaliteit moet zijn, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. Uw wensen zijn onze leidraad om uw bedrijf te optimaliseren en door middel van een persoonlijk automatiseringsplan helpen wij graag u doelstellingen
te realiseren.

0
INSTALLATIONS WORLWIDE SINCE 1997
0
AUTOMATIC MILKING ROBOTS A YEAR

Projecten

Hieronder vindt u een greep uit de installatieprojecten die wij reeds hebben gerealiseerd.

HOW TO?

Jun vaudumt et nebevol, olestias access potest fier ad augendas cum conscient to factor tum toen legum odioque civiuda. Et tamen in busdad ne que pecun modut est neque modut.

WATERBAK SCHOONMAKEN

WATERBAK SCHOONMAKEN

WATERBAK SCHOONMAKEN

WATERBAK SCHOONMAKEN

WATERBAK SCHOONMAKEN

WATERBAK SCHOONMAKEN

Vragen?

Heeft u vragen over één van onze producten? Vul onderstaand contact formulier in of bel ons!

Nice to meet!

Vraag ons geheel vrijblijvend telefonisch om advies of kom eens langs op kantoor. De koffie staat klaar!

TELEFOON
+31 332996232

EMAIL
Info@boetech.nl

ADRES
Amersfoortseweg 36 
3751 LK Bunschoten 
The Netherlands

Scroll naar top